Toyota Focsani

 

Descopera noua generatie Toyota C-HR

Indrazneste sa te evidentiezi

La volanul noii generatii Toyota C-HR te evidentiezi de fiecare data cand pleci la drum. SUV-ul cu profil coupe a fost regandit pentru o experienta de condus mai relaxanta si mai eficienta. Exteriorul spectaculos este accentuat de finisajele asemanatoare prelucrarii diamantelor si impresionantele faruri LED, care stralucesc pe orice drum.
In plus, poti alege varianta de propulsie Toyota Hybrid preferata: 1.8 litri cu 140 CP sau 2.0 litri cu 197 CP.

Design impresionant

c-hr NOU 2

Noul Toyota C-HR surprinde prin deisgn-ul ambitios si indraznet. Alaturi de grila impozanta ce lasa o amprenta memorabila participantilor la trafic, noul model dispune de manere tip flush, o noutate pentru modelele Toyota, si optiunea de culoare Bi-tone+.

Exprima-ti personalitatea

C-HR 3

Cand vine vorba de exprimarea personalitatii tale pe sosea, noul Toyota C-HR iti ofera libertatea de a customiza setarile din habitaclu. Astfel, tema display-ului, culoarea si luminozitatea cockpit-ului digital si culoarea iluminarii ambientale pot fi modificate.

T-Mate are grija

800x600 C-HR 2

La volanul noii Toyota C-HR nu trebuie sa iti faci griji, modelul fiind dotat cu T-Mate, partenerul tau de incredere pentru siguranta. Acesta te va sprijini indiferent daca te afli pe autostrada, in oras sau in parcare

Ecran multimedia de 12,3”

c-hr NOU 4

Propulsie Toyota Hybrid

c-hr NOU 10

Jante din aliaj

C-HR 2

Sistem de sunet JBL Premium

c-hr NOU 11

Varianta GR Sport

c-hr NOU 8

Afisaj Head Up Display

c-hr NOU 7

Cere oferta pentru Noul Toyota C-HR