Toyota Focsani

 

Alege rotile de iarna complete Toyota

Rotile de iarna sunt esentiale pentru siguranta in trafic pe timp de iarna. Acestea ofera aderenta si control sporit, pentru a te putea bucura de calatorii linistite si pentru a reduce riscul aparitiei unor situatii neplacute pe parcusul drumului. Rotile complete de iarna de la Toyota contribuie la mentinerea stabilitatii masinii in conditii de condus dificile si asigura o deplasare sigura atunci cand temperaturile scad sub 7° C.

roti de iarna 1

Avantajele rotilor de iarna

roti de iarna 2

Rotile de iarna imbunatatesc semnificativ aderenta si manevrabilitatea pe drumurile acoperite de zapada, gheata sau polei. Prin design-ul lor specific, acestea reduc distanta de franare, minimizand riscul unei coliziuni. In plus, contribuie la prevenirea derapajelor si reduc riscul de acvaplanare.

Cand ar trebui sa treci la rotile de iarna?

roti de iarna 3

Momentul potrivit pentru schimbarea rotilor de vara cu cele de iarna este atunci cand temperaturile scad sub 7° C, semnaland inceputul sezonului rece. Totusi, este esential sa te pregatesti pentru aceasta schimbare inainte de aparitia primei ninsori sau a inghetului.

Tipuri de anvelope de iarna

roti de iarna 4

Anvelopele de iarna moderne sunt fabricate dintr-un compus care pastreaza o flexibilitate ideala a materialului la temperaturi scazute. Acestea se adapteaza cu usurinta la conditiile de condus nefavorabile, pe timp rece.
Pe de alta parte, anvelopele cu crampoane au stifturi metalice incorporate in partea de rular, fiind ideale pe suprafetle acoperitede gheata, asigurand aderenta necesara rularii.

Cere oferta pentru roti complete de iarna