Toyota Focsani

 

Rabla 2023

In cadrul Programului Rabla, Guvernul Romaniei sustine innoirea parcului auto, prin acordarea unei prime de casare pentru masinile care indeplinesc anumite conditii. Programul Rabla are doua componente – Rabla Clasic si Rabla Plus, conditiile si termenele fiind prevazute de Ghidul de finantare a PSIPAN 2020-2024 si Ghidul de finantare din 2020 a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024.

Rabla Clasic

Prin Programul Rabla Clasic 2023 se acorda un voucher Rabla (prima de casare) in valoare de 7.000 lei pentru o masina cu o vechime mai mare sau egala cu 6 ani, inmatriculata in Romania, care este casata, cu scopul achizitionarii unei masini noi cu noxe reduse. Masina nou achizitionata trebuie sa aiba un nivel de emisii de noxe de maximum 155g CO2/km in regimul de masurare mixt WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se pot folosi 2 tichete Rabla, cu mentiunea ca prima de casare pentru 2 autovehicule este de 10.000 de lei.

TOY_AYGO_X_2022_HUB_SOC_IMG_BTS_17_lores.png

In plus fata de suma de pana la 10.000 lei, participantul in Programul Rabla Clasic 2023 poate beneficia suplimentar de alte ecobonusuri, in cazul in care masina pe care doreste sa o achizitioneze indeplineste conditiile de mai jos. Astfel, se ofera:

  • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare), pentru cumpararea unei masini al carei motor genereaza emisii de maximum 120 g CO2/km in sistem WLTP;
  • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare) pentru fiecare autoturism casat, care este mai vechi de 15 ani si cu norma de poluare Euro 3 sau mai mica, pentru maxim 2 autoturisme
  • Un ecobonus de 3.000 lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid; versiunile de tip Plug-in Hybrid (PHEV) care se incarca de la priza intra in Programul Rabla Plus.
c-hr_nou1

Rabla Plus

In cazul in care vrei sa optezi pentru o masina 100% electrica sau Plug-in Hybrid (PHEV), prin Programul Rabla Plus 2023 poti beneficia de :

  • O prima de casare de 26.000 de lei la casarea unui singur autoturism sau de 29.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de maximum 80 g CO2/km in sistem WLTP;
  • Un ecotichet de 51.000 de lei lei la casarea unui singur autoturism sau de 54.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unei masini cu propulsie 100% electrica sau a unei masini noi cu pila de combustie cu hidrogen, dar nu mai mult de 50% din pretul de comercializare, cu conditia ca valoarea autovehiculului pur electric sa nu depaseasca suma de 75.000 euro, cu TVA inclus.
  • Un ecobonus de 1.500 de lei pentru fiecare masina mai veche de 15 ani cu norma de poluare pana la Euro 3 inclusiv

Achizitionarea unui autovehicul nou in cadrul Programului Rabla Plus 2023 este posibila doar in cazul in care casezi un autoturism vechi. In cadrul programului Rabla Plus pot fi casate maxim 2 masini rulate.

Personalul de vanzari specializat din reprezentanta Toyota Focsani se straduieste in mod constant sa tina pasul cu noile modele si tehnologii Toyota Hybrid astfel incat sa te bucuri de noutatile Toyota. La Toyota Focsani, gasesti o diversitate de modele noi, disponibile cu motorizarea Toyota Hybrid, eligibile la achizitie prin programul Rabla 2023. Misiunea noastra este sa iti oferim o experienta unica si lipsita de griji. Completeaza formularul de mai jos si spune-ne ce-ti doresti.

Cere oferta Toyota in Rabla