Toyota Focsani

 

Ai nevoie de un schimb de ulei, o verificare a placutelor de frana sau a filtrului de aer sau pur si simplu o verificare de rutina a sistemului Toyota Hybrid? La Toyota Focsani gasesti piesele si accesoriile de care ai nevoie, dar si oferte potrivite tie si masinii tale. Astfel, ii poti oferi masinii tale o intretinere de calitate, asa cum orice Toyota din lume primeste. Completeaza formularul de mai jos cu solicitarea ta si te contactam in cel mai scurt timp.

La Toyota Focsani, loialitatea iti este rasplatita.

Mentinerea masinii in stare optima de functionare este simpla cu ajutorul service-ului autorizat Toyota Focsani. Aici gasesti piese de schimb si accesorii originale Toyota pentru a-i oferi masinii tale ingrijirea pe care o merita. Iar daca loialitatea ta fata de marca Toyota iti este rasplatita cu un discount generos in service, atunci cu siguranta masina ta se va bucura de calitatea pieselor originale Toyota.

Descopera ofertele din cadrul programului de loialitate Toyota, dedicate pentru masini mai vechi de 6 ani:

  • Pentru masini mai vechi de 6 ani – discount de 8% la piese originale Toyota
  • Pentru masini mai vechi de 7 ani – discount de 12% la piese originale Toyota
  • Pentru masini mai vechi de 10 ani – discount de 20% la piese originale Toyota

Solicita oferta sau afla care sunt beneficiile tale in programul de loialitate Toyota, completand formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp.

Regulamentul programului de loialitate post-vanzare 2022